krustin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

krustin (Wl) krama/ngoko

  1. pipa dalan kêbul (ing pabrik lsp);
  2. pc pipa, blombongan.








Kata kunci/keywords: arti krustin, makna krustin, definisi krustin, tegese krustin, tegesipun krustin
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org