ksiti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ksiti Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k)ꦱꦶ (si)ꦠꦶ (ti)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak lêmah.









Kata kunci/keywords: arti ksiti, makna ksiti, definisi ksiti, tegese ksiti, tegesipun ksiti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.