kucira

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kucira Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦕꦶ (ci) (ra)
Lingga:

  1. (Kw) kuciwa;









Kata kunci/keywords: arti kucira, makna kucira, definisi kucira, tegese kucira, tegesipun kucira
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org