kuda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kuda Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku) (da)
Lingga:

  1. (Kw) (êngg
krama
Krama kuda
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) jaran;









Kata kunci/keywords: arti kuda, makna kuda, definisi kuda, tegese kuda, tegesipun kuda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.