Menyang kontèn

kuda

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kuda Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku) (da)

  1. (Kw) (êngg
krama
Krama kuda
Ngoko kuda
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) jaran;








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kuda, makna kuda, definisi kuda, tegese kuda, tegesipun kuda

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.