kukang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kukang Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku) (ka) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg araning kewan satêngah kêthèk.









Kata kunci/keywords: arti kukang, makna kukang, definisi kukang, tegese kukang, tegesipun kukang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.