Menyang kontèn

kukuk

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kukuk Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦏꦸ (ku)ꦏ꧀ (k)

  1. êngg ak nywara dianggo nggegiro cèlèng lsp. kang diburu.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kukuk, makna kukuk, definisi kukuk, tegese kukuk, tegesipun kukuk

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.