kukuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kukuk Aksara Jawa: ꦏꦸꦏꦸꦏ꧀
Lingga:

  1. êngg ak nywara dianggo nggêgiro cèlèng lsp. kang diburu.









Kata kunci/keywords: arti kukuk, makna kukuk, definisi kukuk, tegese kukuk, tegesipun kukukBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org