kukul

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kukul Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦏꦸ (ku)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. pruntus-pruntus ing rai saèm. kutil;








Kata kunci/keywords: arti kukul, makna kukul, definisi kukul, tegese kukul, tegesipun kukul

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.