kula

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kula Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku) (la)

krama
Krama kula
Ngoko kula
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. têtêmbung sêsulih wong kang gunêman.
  2. aku, -ku;
  3. dak-, tak-;
  4. wangsulan yèn diundang.
  5. (Snk) (Kw) darah, trah, turun, sanak-sêdulur.









Kata kunci/keywords: arti kula, makna kula, definisi kula, tegese kula, tegesipun kula
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org