Menyang kontèn

kula

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kula Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku) (la)

krama
Krama kula
Ngoko kula
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. tetembung sesulih wong kang guneman.
  2. aku, -ku;
  3. dak-, tak-;
  4. wangsulan yèn diundang.
  5. (Snk) (Kw) darah, trah, turun, sanak-sedulur.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kula, makna kula, definisi kula, tegese kula, tegesipun kula

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.