kulala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kulala Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku) (la) (la)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak kundhi.









Kata kunci/keywords: arti kulala, makna kulala, definisi kulala, tegese kulala, tegesipun kulala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org