kular

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kular Aksara Jawa: ꦏꦸꦭꦂ
Lingga:krama/ngoko

  1. êngg bolah ular-ular.









Kata kunci/keywords: arti kular, makna kular, definisi kular, tegese kular, tegesipun kularBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org