kuldi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kuldi Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦭ꧀ (l)ꦢꦶ (di)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning kewan bangsaning jaran cilik.









Kata kunci/keywords: arti kuldi, makna kuldi, definisi kuldi, tegese kuldi, tegesipun kuldi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.