kuli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kuli krama/ngoko

  1. wong ing desa (kang ora cêkêl gawe);
  2. wong kang bêburuh (angkat junjung lsp);








Kata kunci/keywords: arti kuli, makna kuli, definisi kuli, tegese kuli, tegesipun kuli
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org