kulisa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kulisa Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦭꦶ (li) (sa)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak wadung, kampak.









Kata kunci/keywords: arti kulisa, makna kulisa, definisi kulisa, tegese kulisa, tegesipun kulisa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.