kulumur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kulumur Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦭꦸ (lu)ꦩꦸ (mu) (r)
Lingga:

  1. (Kw) ak kuthah gêtih lsp.









Kata kunci/keywords: arti kulumur, makna kulumur, definisi kulumur, tegese kulumur, tegesipun kulumur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org