kulur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kulur Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦭꦸ (lu) (r)
Lingga:

  1. pc kolur.









Kata kunci/keywords: arti kulur, makna kulur, definisi kulur, tegese kulur, tegesipun kulur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.