kumêndham

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kumêndham Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦩꦼ ()ꦤ꧀ (n) (dha)ꦩ꧀ (m)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) panggêdhening bètèng (saradhadhu).









Kata kunci/keywords: arti kumêndham, makna kumêndham, definisi kumêndham, tegese kumêndham, tegesipun kumêndham
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org