kumbakara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kumbakara Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦩ꧀ (m) (ba) (ka) (ra)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak kundhi.









Kata kunci/keywords: arti kumbakara, makna kumbakara, definisi kumbakara, tegese kumbakara, tegesipun kumbakara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.