kumbang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kumbang Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦩ꧀ (m) (ba) (ng)
Lingga:

  1. angin saka kidul ing mangsa kêtiga.









Kata kunci/keywords: arti kumbang, makna kumbang, definisi kumbang, tegese kumbang, tegesipun kumbang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org