kumbang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kumbang Aksara Jawa: ꦏꦸꦩ꧀ꦧꦁ
Lingga:

  1. angin saka kidul ing mangsa kêtiga.









Kata kunci/keywords: arti kumbang, makna kumbang, definisi kumbang, tegese kumbang, tegesipun kumbangBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org