kumbang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kumbang Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦩ꧀ (m) (ba) (ng)
Lingga:

  1. angin saka kidul ing mangsa kêtiga.








Kata kunci/keywords: arti kumbang, makna kumbang, definisi kumbang, tegese kumbang, tegesipun kumbang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.