kumis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kumis Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦩꦶ (mi)ꦱ꧀ (s)
Lingga:

  1. êngg ak brêngos
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti kumis, makna kumis, definisi kumis, tegese kumis, tegesipun kumis

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.