kumisaris

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kumisaris (Wl) krama/ngoko

  1. juru nupiksa (tmr. pakumpulan);
  2. panggêdhe pulisi.








Kata kunci/keywords: arti kumisaris, makna kumisaris, definisi kumisaris, tegese kumisaris, tegesipun kumisaris
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.