kumlikih

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kumlikih Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦩ꧀ (m)ꦭꦶ (li)ꦏꦶ (ki) (h)
Lingga:

  1. (Kw) umuk, gumêdhe.









Kata kunci/keywords: arti kumlikih, makna kumlikih, definisi kumlikih, tegese kumlikih, tegesipun kumlikih
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org