Menyang kontèn

kumpra

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kumpra Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦩ꧀ꦥ꧀ (mp)

  1. êngg ak (wong kumpra) wong asor.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kumpra, makna kumpra, definisi kumpra, tegese kumpra, tegesipun kumpra

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.