kumpra

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kumpra Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦩ꧀ (m)ꦥ꧀ (p) (ra)
Lingga:

  1. êngg ak (wong kumpra) wong asor.








Kata kunci/keywords: arti kumpra, makna kumpra, definisi kumpra, tegese kumpra, tegesipun kumpra

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.