kumupak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kumupak Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦩꦸ (mu) (pa)ꦏ꧀ (k)
Lingga:

  1. (Kw) gumludhug.









Kata kunci/keywords: arti kumupak, makna kumupak, definisi kumupak, tegese kumupak, tegesipun kumupak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org