kunta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kunta Aksara Jawa: ꦏꦸꦤ꧀ꦠ
Lingga: krama/ngoko

  1. ak bangsaning tumbak cêndhak (ditlorongake).









Kata kunci/keywords: arti kunta, makna kunta, definisi kunta, tegese kunta, tegesipun kunta Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org