kupa

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kupa Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku) (pa)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) sumur, sumbêr, bêlik.








Kata kunci/keywords: arti kupa, makna kupa, definisi kupa, tegese kupa, tegesipun kupa

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.