kupina

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kupina Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦥꦶ (pi) (na)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) cawêt, kathok.









Kata kunci/keywords: arti kupina, makna kupina, definisi kupina, tegese kupina, tegesipun kupina
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org