kupu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kupu Aksara Jawa: ꦏꦸꦥꦸ
Lingga:krama/ngoko

  1. araning kewan ibêr-ibêran asal saka ênthunging ulêr;









Kata kunci/keywords: arti kupu, makna kupu, definisi kupu, tegese kupu, tegesipun kupuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org