kupu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kupu Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦥꦸ (pu)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning kewan ibêr-ibêran asal saka ênthunging ulêr;









Kata kunci/keywords: arti kupu, makna kupu, definisi kupu, tegese kupu, tegesipun kupu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.