kura

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kura Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku) (ra)
Lingga: krama/ngoko

  1. bangsaning bulus gêdhe.









Kata kunci/keywords: arti kura, makna kura, definisi kura, tegese kura, tegesipun kura
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.