Menyang kontèn

kura

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kura Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku) (ra)
krama/ngoko

  1. bangsaning bulus gedhé.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kura, makna kura, definisi kura, tegese kura, tegesipun kura

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.