kurasi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kurasi Aksara Jawa: ꦏꦸꦫꦱꦶ
Lingga: krama/ngoko

  1. araning bakal warnane abang (kuning) kêkêmbangan.









Kata kunci/keywords: arti kurasi, makna kurasi, definisi kurasi, tegese kurasi, tegesipun kurasi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org