kursi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kursi Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku) (r)ꦱꦶ (si)
Lingga: krama/ngoko

  1. piranti dianggo linggih (mawa lendhehan).









Kata kunci/keywords: arti kursi, makna kursi, definisi kursi, tegese kursi, tegesipun kursi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org