kursus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kursus (Wl) krama/ngoko

  1. wulangan;
  2. pc layang katêrangan tamat sêkolah;
  3. pc tamat sêkolah.








Kata kunci/keywords: arti kursus, makna kursus, definisi kursus, tegese kursus, tegesipun kursus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org