kusala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kusala (Kw)

  1. bêcik, utama;
  2. pintêr;
  3. waras, slamêt.








Kata kunci/keywords: arti kusala, makna kusala, definisi kusala, tegese kusala, tegesipun kusala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.