kusi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

kusi Aksara Jawa: ꦏꦸꦱꦶ
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg rêgêd mbêsisik.









Kata kunci/keywords: arti kusi, makna kusi, definisi kusi, tegese kusi, tegesipun kusi Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org