kusus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kusus (Ar) krama/ngoko ak

  1. wis rampung, wis ditêtêpake (dianggêp bênêr);
  2. mligi, mung tumrap prakara sawiji (ora umum);








Kata kunci/keywords: arti kusus, makna kusus, definisi kusus, tegese kusus, tegesipun kusus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org