kuthumbi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kuthumbi (Kw)

  1. bojo (laki);
  2. (utawa kuthumbini) bojo (somah).








Kata kunci/keywords: arti kuthumbi, makna kuthumbi, definisi kuthumbi, tegese kuthumbi, tegesipun kuthumbi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.