kuthung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kuthung krama/ngoko ak

  1. pruthul, bujêl, tanpa tangan;
  2. ent bodho, kurang kawruh;








Kata kunci/keywords: arti kuthung, makna kuthung, definisi kuthung, tegese kuthung, tegesipun kuthung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.