kutub

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kutub (Ar) krama/ngoko ak

  1. pul (pungkasane indhênging jagat);
  2. luhur (suci) bangêt.







Kata kunci/keywords: arti kutub, makna kutub, definisi kutub, tegese kutub, tegesipun kutub

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.