kutuba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kutuba Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦠꦸ (tu) (ba)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak para kêtib.








Kata kunci/keywords: arti kutuba, makna kutuba, definisi kutuba, tegese kutuba, tegesipun kutuba

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.