kutuk nggendhong kêmiri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kutuk nggendhong kêmiri Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦠꦸ (tu)ꦏ꧀ (k) (ng)ꦒꦺ (ge)ꦤ꧀ (n)ꦝꦺꦴ (dho) (ng)ꦏꦼ ()ꦩꦶ (mi)
Lingga: (kêmiri)

  1. pr wong mênganggo mrabot liwat dalan kang gawat.









Kata kunci/keywords: arti kutuk nggendhong kêmiri, makna kutuk nggendhong kêmiri, definisi kutuk nggendhong kêmiri, tegese kutuk nggendhong kêmiri, tegesipun kutuk nggendhong kêmiri
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org