kwèni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

Kwèni Aksara Jawa: ꦏ꧀ (K)ꦮꦺ ()ꦤꦶ (ni)
Lingga: (Kwèni)
krama/ngoko

  1. bangsaning pêlêm.









Kata kunci/keywords: arti kwèni, makna kwèni, definisi kwèni, tegese kwèni, tegesipun kwèni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.