Menyang kontèn

kyai

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

kyai krama/ngoko

  1. sesebutaning wong tuwa kang diurmati (guru ngèlmu, dhukun, pangulu lsp);
  2. sesebutaning pusaka (wesi aji lsp);
  3. guru ngèlmu kabatinan;
  4. pc panyeluk marang Tyonghwa singkèk







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti kyai, makna kyai, definisi kyai, tegese kyai, tegesipun kyai

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.