lèi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lèi Aksara Jawa: ꦭꦺ ()ꦲꦶ (i)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) sabak.








Kata kunci/keywords: arti lèi, makna lèi, definisi lèi, tegese lèi, tegesipun lèi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.