lèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lèn Aksara Jawa: ꦭꦺ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) liya, seje.








Kata kunci/keywords: arti lèn, makna lèn, definisi lèn, tegese lèn, tegesipun lèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.