lêgan golèk momongan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

lêgan golèk momongan Aksara Jawa: ꦊꦒꦤ꧀ꦒꦺꦴꦭꦺꦏ꧀ꦩꦺꦴꦩꦺꦴ
Lingga: (lêgan)

  1. pr wong wis kêpenak golèk kangelan;;
Kacocogna karo lêga.








Kata kunci/keywords: arti lêgan golèk momongan, makna lêgan golèk momongan, definisi lêgan golèk momongan, tegese lêgan golèk momongan, tegesipun lêgan golèk momongan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org