lêgan golèk momongan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lêgan golèk momongan Aksara Jawa: () (ga)ꦤ꧀ (n) (_)ꦒꦺꦴ (go)ꦭꦺ ()ꦏ꧀ (k) (_)ꦩꦺꦴ (mo)ꦩꦺꦴ (mo)
Lingga: (lêgan)

  1. pr wong wis kêpenak golèk kangelan;;
Kacocogna karo lêga.








Kata kunci/keywords: arti lêgan golèk momongan, makna lêgan golèk momongan, definisi lêgan golèk momongan, tegese lêgan golèk momongan, tegesipun lêgan golèk momongan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org