lêgo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lêgo Aksara Jawa: ()ꦒꦺꦴ (go)
Lingga:

  1. (Kw) ak gojag-gajêg, rikuh, ringa.








Kata kunci/keywords: arti lêgo, makna lêgo, definisi lêgo, tegese lêgo, tegesipun lêgo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.