lêjar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lêjar Aksara Jawa: () (ja) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg mari sêdhih, mari mangkêl, wis sarèh sarta marêm;








Kata kunci/keywords: arti lêjar, makna lêjar, definisi lêjar, tegese lêjar, tegesipun lêjar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.