lêngka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lêngka Aksara Jawa: () (ng) (ka)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) pait;
Kacocogna karo kalêngka.








Kata kunci/keywords: arti lêngka, makna lêngka, definisi lêngka, tegese lêngka, tegesipun lêngka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org