lêsmi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lêsmi Aksara Jawa: [[ꦊsmi| ()smi (smi)]]
Lingga:

  1. (Kw) kaendahan, endah;;
Kacocogna karo laksmi.








Kata kunci/keywords: arti lêsmi, makna lêsmi, definisi lêsmi, tegese lêsmi, tegesipun lêsmi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org