laba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

laba Aksara Jawa: ꦭꦧ
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) bathi, kauntungan, kabêgjan.








Kata kunci/keywords: arti laba, makna laba, definisi laba, tegese laba, tegesipun laba
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org