labah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

labah Aksara Jawa: (la) (ba) (h)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg labuh (mangsa ngarêpake rêndhêng).








Kata kunci/keywords: arti labah, makna labah, definisi labah, tegese labah, tegesipun labah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.